Hirdetés

Még idén megjelenik a Dontnod új játéka, a Twin Mirror

|

Nem epizodikusan, hanem teljes játékként jön a Life is Strange fejlesztőinek újdonsága.

Hirdetés

Nemrég rajtolt el a Dontnod Entertainment érzelmes új játéka, a Tell Me Why az első epizóddal (és ne feledjük el a Life is Strange 2-t sem, amelyhez a közelmúltban készült el a teljes magyarítás), azonban a stúdió nem lassít, még év végén kiadják a következő projektjüket is. Ebben szintén két főszereplőt kapunk, de teljesen más a koncepció, mint a fejlesztők eddigi alkotásaiban. 

A Twin Mirror eredetileg epizodikusan jelent volna meg - hasonlóan a Dontnod korábbi címeihez -, de a csapat végül úgy döntött, hogy szakít ezzel a megoldással, és már az első nap megkapjuk a teljes élményt. Ami olyan, mintha egybe gyúrták volna az Alan Wake-et, a Sherlock Holmes: Chrimes & Punishmentset és a Life is Strange-et, ugyanis a történet középpontjában egy Sam Higgs nevű oknyomozó újságíró áll, aki egy keserű indok miatt visszatérni kényszerül a szülővárosába.

Hirdetés

Csakhogy furcsábbnál furcsább események után megjelenik a képzeletbeli hasonmása, aki segíteni és akadályozni is tudja hősünket attól függően, hogy miképpen viselkedünk vele. A játékmenet fontos részét képezi Sam elmepalotája is, amely Sherlockéhoz hasonlóan nagy segítségére lesz a nyomozásban. Ezt mutatja be az alábbi gameplay trailer, valamint a dátumot is leleplezi: 

A Twin Mirror december 1-én jelenik meg PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PS4-re és Xbox One-ra. Ti szorítotok majd neki helyet a virtuális vagy a valódi fa alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)