Hirdetés

Még idén megjelenik a következő Syberia játék

|

Megjelenési dátumot kapott Kate Walker új kalandja.

Hirdetés

Sajnos Benoît Sokal, a Syberia-sorozat atyja már nincs velünk, de a játéksorozat új résszel bővül az év végén, aminek sztoriját részben ő, részben Lucas Lagravette írta. A negyedik epizód, a Syberia: The World Before párhuzamosan játszódik majd két idősíkban: a távoli múltban a 17 éves Dana Roze-t irányíthatjuk, míg a közelmúltban a jól ismert Kate Walkert terelgethetjük.

Az 1937-ben játszódó történet szerint Dana épp zongoristának készül, de reményeit beárnyékolja a fasizmus előretörése és a második világháború közelsége, Kate Walker pedig 2004-ben azért küzd, hogy kijusson az őt fogságban tartó sóbányából. 

Hirdetés

Néhány hónapot még várnunk kell, hogy elmerülhessünk a kalandokban, de a Syberia: The World Before december 10-étől a Steam, a GOG, és az Epic Games Store kínálatában is elérhető lesz. A konzolos változatok 2022-ben követik majd.

Sajnos a Syberia 3 nem sikerült olyan jól, de most itt a lehetőség a Microïds számára, hogy egy az első két részhez hű folytatást villantson. A trailer mindenesetre biztató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)