Hirdetés

Még idén megjelenik a Mythbusters: The Game

|

A legendás tudományos tévéműsor videojátékos adaptációja már megtalálható a Steamen, ráadásul egy új előzetest is megnézhetünk.

Hirdetés

A Mythbusters az elmúlt két évtized egyik legmeghatározóbb tévéműsora volt, amely valószínűleg gyerekek ezreinek keltette fel az érdeklődését a tudományos és mérnöki tanulmányok iránt. Persze akármennyire is szórakoztatónak néznek ki a kísérletek, amelyeket a műsorban láthatunk, a legtöbb közülük azért elég veszélyes, így nagy szerencse, hogy hamarosan biztonságos körülmények között mi is kipróbálhatjuk magunkat Adam Savage és Jamie Hyneman szerepében.

Hirdetés

A Mythbusters: The Game - Crazy Experiment Simulatort már egy ideje bejelentették a Movie Games hivatalos csatornáin, viszont most egy újabb előzetes érkezett a játékhoz, melyben hivatalosan is megerősítésre került, hogy a játék még idén megjelenik Steamen.

A játékban minden megtalálható, amit egy Mythbusters adaptációtól elvárnánk: be kell szereznünk a megfelelő alapanyagokat, minél precízebben meg kell építenünk a kísérlethez szükséges kellékeket, hogy aztán értelemszerűen végrehajtsuk magát a kísérletet, ami az ügyességünktől függően félre is sikerülhet.

A pontos megjelenési dátum egyelőre nem derült ki, de ha nem szeretnétek lemaradni, akkor mentsétek el a kívánságlistátokra a Steamen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)