Hirdetés

Még idén megjelenik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeit bemutató játék

|

A Hyrule Warriors: Age of Calamity száz évvel játszódik majd a Breath of the Wild előtt, és bemutatja, hogyan omlott össze Hyrule virágzó királysága.

Hirdetés

A Nintendo ma tragikus hirtelenséggel, egy rövid videóban jelentette be, hogy érkezik az előzményjáték a 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wildhoz. Nem csak hogy sokkal többet tudunk meg arról a világról, melyben megannyi órát eltöltöttünk, de minderre még idén sor kerül, ráadásul egy kis játékmenetet is láthattunk a játékból, szóval most minden Zelda fan boldogan csaphatja össze a tenyerét.

Hirdetés

A bemutatott játék a Hyrule Warriors: Age of Calamity névre hallgat, és a Koei Tecmo fejleszti majd, ahogy a korábbi Hyrule Warriors epizódot is. Ennek történetében arról tudunk majd meg újabb részleteket, hogy mi vezetett el ahhoz a Calamity néven emlegetett eseményhez, mely romba döntötte a Hyrule-ban virágzó királyságot. A bejelentő videót itt nézhetitek meg:

A Hyrule Warriors: Age of Calamity egy hack and slash móka lesz, mely már november 20-án landol Nintendo Switchre. Mindemellett készül a Breath of the Wild második része is, azonban a Zelda csapat vezetője, Eiji Aonuma a rajongók türelmét kérte ennek kapcsán, ugyanis elmondása szerint még nem tudnak belőle részleteket mutatni.

Ti kipróbáljátok a Hyrule Warriors: Age of Calamityt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)