Hirdetés

Még idén megjelenhet a The Witcher világának legújabb játéka, de valószínűleg nem ezt vártátok

|

A Gwent: The Witcher Card Game után elvileg újra kapunk egy kártyás játékot a CD Projekt Redtől.

Hirdetés

A Gwent eredetileg ugyebár a The Witcher 3: Wild Huntban mutatkozott be, majd 2018-ban megjelent a free-to-play Gwent: The Witcher Card Game és a Thronebreaker: The Witcher Tales is. Az amerikai IGN információi szerint a sort hamarosan egy újabb cím követi, elvileg ugyanis olyannyira készül egy új Gwent játék a CD Projekt Red berkein belül, hogy már idén, 2022-ben meg fog jelenni.

A Project Golden Nekker kódnéven készülő játék egy, a korábbi megjelenésektől teljesen különálló, single-player cím lehet - már persze, ha hitelesek az infók.

Hirdetés

Nem arról van szó tehát, hogy valamiféle bővítményt kapna esetleg a Gwent: The Witcher Card Game. A Project Golden Nekker saját lábán akar megállni, és némileg meglepő módon nem a multplayerre fókuszál, hanem egy dedikáltan single-player játék lesz.

A CD Projekt Red egy ideje már csepegteti az apró utalásokat a Project Golden Nekker kapcsán a különféle Gwent streamekben és podcastokban, de kétségtelenül a hivatalos bejelentés lesz majd az, ami igazán nagyot szólhat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Gwent: The Witcher Card Game idén áprilisban, júliusban, októberben és decemberben fog újabb lapokat kapni. Könnyen lehet, hogy az októberi frissítést összekötik a single-player Project Golden Nekker megjelenésével is - elvégre eddig minden The Witcher játék októberben vagy májusban jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)