Hirdetés

Még idén megkaphatjuk a The Witcher 3 next-gen frissítését

|

A CD Projekt RED azon van, hogy ne kelljen 2023-ra csúsztatni a The Witcher 3: Wild Hunt PS5-ös és Xbox Series X/S-es frissítést.

Hirdetés

Bár a CD Projekt RED jelenleg legfőképpen a Cyberpunk 2077 további javításaira és az első kiegészítőre fókuszál, ez nem jelenti azt, hogy a háttében nem formálódnak más projektek. Az például hivatalos, hogy a csapat dolgozik a The Witcher saga következő felvonásán, amiképpen az a hír sem lepett meg senkit, hogy a stúdió a negyedik játék után sem fog szakítani a szériával. Az új rész előtt azonban még adósunk a vállalat egy frissítéssel a The Witcher 3: Wild Huntot kapcsán.

Eredetileg a szerepjáték switches változatával remek munkát végző Saber Interactive lett megbízva a munkával, ám az az orosz-ukrán háború miatt nem tudott tovább dolgozni rajta a szentpétervári csapat, így a CD Projekt RED kénytelen volt átvállalni a feladatot.

Hirdetés

A díjnyertes és kultikus játékot szebbé és jobbá tevő next-gen frissítést pár hónapja még 2022 negyedik negyedévére lőtték be, azóta viszont nem sok minden derült ki róla, még a Cyberpunk 2077 jövőjét megcélzó eseményen se esett szó róla, most viszont érkezett egy megnyugtatóan ható megerősítés a fejlesztőcsapattól. 

A CD Projekt legújabb pénzügyi jelentésének egyik diáján ugyanis továbbra is az említett időintervallum szerepel, ami azt jelenti, hogy október és december között számíthatunk rá, valószínűleg az ünnepi időszakot cálozzák meg vele. A feltuningolt változat a Complete Edition kiadást veszi alapul, vagyis benne lesz minden DLC és tartalmi frissítés szintén az újgenerációs konzolokra hangolva, emellett pedig lesznek új, ingyenes csomagok is, amiket a Netflix sorozata, a Henry Cavill nevével fémjelzett Vaják inspirált. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)