Hirdetés

Még idén megkapjuk a God of War Ragnarök művészeti albumát is

|

A gyűjtemények éke lehet a Kratos következő kalandját megörökítő Dark Horse kiadvány.

Hirdetés

Ha van videojátékos franchise, aminek a részeiért a játékosok hajlandók szabadságot kivenni, az egyértelműen a God of War, amelynek következő felvonására, a Ragnarökre már nem kell sokáig várnunk: a Sony Santa Monica nagyszabású alkotása november 9-én debütál PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is, méghozzá magyar felirattal. Aki szeretné a polcán tudni a játékot, az többfajta kiadás közül válogathat, a Digital Deluxe Edition például tartalmaz egy digitális mini artbookot a Dark Horse-tól. Jó hír, hogy ez nem csak miniben és nem csak digitális extraként lesz beszerezhető. 

Hirdetés

A God of War Ragnarök az eddig kiadott látnivalók alapján lenyűgöző látványvilággal fogja elcsavarni a rajongók fejét, akik ennek egy kivonatát hozzáadhatják majd a gyűjteményükhöz. A The Art of God of War Ragnarök lélegzetelállító látványterveket felvonultatva mesél arról, hogy a Sony Santa Monica munkatársai miképpen keltették életre a játékot. A kötetért a The Art of Star Wars: Galaxy's Edge szerzője, Amy Ratcliffe felel, aki a Dark Horse Comics-szal és a fejlesztőkkel működik együtt, hogy november 29-én egy minden rajongói igényt kielégítő, keményfedeles művészeti albumot adhassanak ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ebben megcsodálhatjuk majd a játék karaktereit, lényeit, fegyvereit és természetesen a helyszíneit is, már a borítója is meglehetősen ízléses lett: 

A The Art of God of War Ragnarök már előrendelhető az Amazonon, és körülbelül 20 ezer forintot kóstál (szállítással együtt több mint 25 ezret). Ti be fogjátok szerezni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)