Hirdetés

Még idén PC-re jöhet az összes nagy Uncharted játék

|

Maga a PlayStation szólhatta el az Uncharted: The Naughty Dog PC Collection érkezését.

Hirdetés

Úgy látszik, a Sony elégedett játékainak PC-s teljesítményével, és a Horizon Zero Dawn, illetve a Days Gone után hamarosan egy újabb adagot kapunk abból, amit eddig csak a PlayStation-tulajok élvezhettek. Azt már egy hivatalos prezentációban is láttuk, hogy az Uncharted 4 lehet a következő, PC-re portolt játék, de könnyen lehet, hogy végül ennél sokkal többet kapunk.

Egy a ResetErán megjelent kép szerint szeptember 6-án kellene élesednie annak a Twitter-posztnak, amiben bejelenti a PlayStation az Uncharted: The Naughty Dog PC Collectiont, mely a négy fő játék mellett a The Lost Legacyt is tartalmazza, és Steamen, valamint az Epic Games Store-ban lesz elérhető. A gyűjteményből érthető módon kimarad a PlayStation Vitás Golden Abyss, azt nagy meló lenne átportolni, és egyébként sem nyújtaná ugyanazt az élményt, amit eredeti formájában.

Hirdetés

A poszt szövegében december 7-ei megjelenési dátumot említenek. A képen látható még a Nixxes logója is - a céget a Sony júliusban vásárolta fel, kimondottan a PC-s terjeszkedés miatt. Az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, ami az első három játékot tartalmazta felújítva, és PlayStation 4-re jelent meg 2015-ben, a Bluepoint fejlesztette, valószínűleg ezt veszik alapul a PC-s változatokhoz is.

A csomag elnevezése is érdekes - lehet, hogy a következő Uncharted játék már készül, és nem a Naughty Dog dolgozik rajta? Hamarosan remélhetőleg ez is kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)