Hirdetés

Meg is van, hogy mi lehet a FIFA széria új neve

|

Az Electronic Arts levédetett valamit, ami akár már a FIFA 23-at leválthatja.

Hirdetés

Komoly értetlenséget szült a rajongók körében, amikor a Konami megváltoztatta a már bejáratott PES, azaz Pro Evolution Soccer nevet eFootballra, de a jelek arra utalnak, hogy az Electronic Arts is hasonlón töri a fejét. Pár napja az EA Sports ügyvezetőjének közleményéből tudhattuk meg, hogy fontolóra veszik a sorozat átkeresztelését, megvizsgálják a FIFA-val kötött megállapodást (ami egyébként független a klubokkal és szövetségekkel kötött egyezségektől). 

Hirdetés

Most a Polygon szúrta ki, hogy az EA az Egyesült Királyság és az Európai Unió szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalánál is levédette az EA Sports FC nevet. Előbbi október elsején, utóbbit 4-én történt meg, és mindkettő esetében videojátékos kategóriában. A honlap azonnal megkereste az EA Sports szóvivőjét, de sem cáfolat, sem megerősítés nem érkezett. 

Az EA Sports egyébként 2011 és 2020 között használta a Football Club védjegyet a FIFA szériánál egy online közösség összefoglaló neveként, de az EA Sports FC arra utal, hogy most más a helyzet. Lehet, hogy a FIFA 23 már EA Sports FC 23-ként fog megjelenni jövőre? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)