Hirdetés

Még jobb lett sokak kedvenc Fallout játékának zombis modja

|

Hiába több mint 10 éves a Fallout: New Vegas, a közössége még mindig aktívan gyártja hozzá a tartalmakat.

Hirdetés

Tavaly decemberben jelent meg a Fallout: New Vegas zombis modja, amivel a játék egy egészen új perspektívát kapott és rengeteg olyan játékost is bevonzott, akiket korábban nem mozgatott meg a Fallout játékok univerzuma.

Az NVZ (New Vegas Zombies) első verziója is már tele volt mindenféle földi jóval, a második verzió, ami a tegnapi nap folyamán debütált, azonban egy teljesen új szintre emeli a modot.

Hirdetés

A teljesség igénye nélkül, a V2.0 behozott egy teljesen új pályát, ahol korábban nem látott zombik rohangálnak, miközben friss dallamok szólnak a háttérben, szám szerint öt darab. Ezeken felül érkeztek újabb perkek és számtalan játékmechanikai újdonságot is bevezet a frissítés.

Akiknek megtetszett a zombi vadászat, ide kattintva letöltheti a szükséges fájlokat. A játék ugyan nem lesz szebb az NVZ telepítésével, a hangulat egészen új szintre emelkedik, amihez a Call of Dutyból átemelt elemek is jócskán hozzájárulnak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)