Hirdetés

Még jóval odébb lehet a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 megjelenése

|

A játékot kiadó Paradox Interactive vezérigazgatója nem éppen biztató dolgokat nyilatkozott.

Hirdetés

Az asztali szerepjátékon alapuló, eredetileg 2004-ben megjelent Vampire: The Masquerade - Bloodlines egy egészen szórakoztató játék lett, így valószínűleg sokan megörültek, amikor bejelentették a folytatását. Eredetileg idén tavasszal kellett volna megjelennie, azonban több csúsztatás után végül 2021-re tették át, de továbbra is elég bizonytalannak tűnik, hogy pontosan mikor is debütálhat a vámpíros történet.

Hirdetés

A játék kiadásáért felelő Paradox CEO-ja, Ebba Ljungerud ugyanis egy svéd lapnak a Bloodlines 2 megjelenése kapcsán azt mondta, nem hiszi, hogy az év első felében fog jönni.

Egyébként Ljungerud elmondása alapján nemcsak a járvány és a távozások voltak hatással a megjelenésre, hanem az is, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is el szeretnék hozni a játékot, ez pedig nagy valószínűséggel némi extra munkával jár. Jelenleg tehát még mindig nem tudni, mikor kaphatjuk meg, de remélhetőleg a fejlesztőcsapat és a kiadó képes lesz tartani a kitűzött célokat, és valamikor 2021-ben már elkezdhetjük a kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)