Hirdetés

Meg kell semmisíteni a Silicon Knights játékait

|

Az Epic Games által idén megnyert per folyományaként a Silicon Knights játékait nem hogy ki kell vonni a forgalomból, meg is kell azokat semmisíteni.

Hirdetés

Az Epic szerződésszegésért perelte a Silicon Knights fejlesztőcsapatot, akik nem csak a licencszerződés egyes pontjaihoz nem tudták magukat tartani, de vállalati titkokat is kiszivárogtattak.

A bíróság ítéletének értelmében a Silicon Knights minden Unreal Engine-t használó játékát ki kell vonni a forgalomból, a lemezeket pedig meg kell semmisíteni. Ennek következtében a továbbiakban a következő játékokat lesz igen nehéz beszerezni:

- Too Human
- X-Men: Destiny
- The Sandman
- The Box/Ritualyst
- Siren in the Maelstrom 

Hogy később reprodukálni se tudják, a fejlesztőknek a forráskódokat is el kell távolítaniuk mindenhonnan, ahol az fellelhető, természetesen ezt is a saját költségükön. A visszavonás csak az eladatlan játékokra vonatkozik, aki rendelkezik a fent említettek egy példányával, nyugodtan megtarthatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)