Hirdetés

Még két-három évig nem jönnek meghatározó játékok PlayStation 5-re

|

A PlayStation CEO-ja szerint idő kell, mire a fejlesztők igazán ütős játékokkal tudnak előállni.

Hirdetés

A Sony elég erősen kezdte az új generációt: akinek jutott konzol, idén a Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls és a Sackboy: A Big Adventure közül válogathat, de 2021 első felében jön a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Gran Turismo 7 és a Returnal, az őszi szezonban pedig a Horizon: Forbidden West.

Várhatóan ezek is jók lesznek, de ha valami igazán ütőset, valóban next-gent akarunk, elképzelhető, hogy 2022-ig kell várnunk.

Hirdetés

Jim Ryan, a PlayStation ügyvezetője a TASS-nak adott interjújában elmondta, hogy kb. három év lesz, mire mindenki elengedi a PlayStation 4-et, és ha ismétlődik a korábban látott minta, a generáció második-harmadik évében sikerül majd a fejlesztőknek tényleg kiismerni a hardvereket. A PS4 2013-ban jelent meg, de úgy véli, csak 2015-2016 környékén jöttek meghatározó játékok.

Elmondta azt is, hogy bár maga a termék nem lenne más, ha nem jött volna a világjárvány, biztos, hogy valamivel többet tudnak belőle leszállítani karácsonyig.

Valószínű, hogy a következő God of War már csak 2022-ben fut be, és van még pár be nem jelentett folytatás, amire számíthatunk a Sony belsős stúdióitól. Jövő nyáron megtudjuk, mivel készülnek a kiadók, fejlesztők 2022-re, egyelőre bőven beérjük azzal, ami van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)