Hirdetés

Még LoL-os easter egg is van az Assassin's Creed Valhallában

|

A League of Legends szemfülesebb játékosai kiszúrhattak egy érdekes szöveget a Ubisoft vikinges játékában.

Hirdetés

Eléggé elterjedt módszer az, hogy a videojáték-fejlesztők kisebb-nagyobb easter eggeket pakolnak az alkotásaikba, amelyek általában egy népszerű filmre vagy éppen egy másik játékra utalnak. Bizonyos esetekben egészen egyértelmű utalásokról van szó, amelyeken a játékosok többsége valószínűleg jót mosolyog, de néha azért előfordulnak olyan apróságok is, amiket jó eséllyel csak a felhasználók egy része ért meg.

Nemrég a Riot Games egyik munkatársa talált is egy érdekes beszélgetést az Assassin's Creed Valhallában, ami alapvetően beleillik a játék világába, azonban tartalmaz egy olyan easter egget, ami a stúdió népszerű MOBA-jára, a League of Legendsre utal.

Hirdetés

A Ubisoft játékának főhőse, Eivor ugyanis elcseveghet a vaddisznókról egy NPC-vel, és a beszélgetés során megemlíti, hogy ismert egy erőskezű harcosnőt, aki egy Bristle-boar nevű vaddisznón ülve rohamozott a csatába.

Ez a szösszenet egyértelműen a LoL egyik bajnokára, Sejuanira utal, akinek van egy Bristle névre keresztelt vaddisznója a játékban. Ahogy az látható feljebb, az easter egg felfedezését még Samantha Webb, a Valhalla narratív dizájnere is megosztotta, szóval tényleg úgy tűnik, hogy szándékos utalásról van szó.

Ti milyen easter eggeket találtatok még a Valhallában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)