Hirdetés

[Frissítve] Még ma elindul a Marvel's Avengers nyílt béta, bárki kipróbálhatja

|

A Crystal Dynamics és az Eidos Montréal szuperhősös akciójátékába eddig csak az előrendelők kóstolhattak bele.

Hirdetés

Frissítés: Nem várta meg a Square Enix a korábban beharangozott időpontot, máris rányomott a start gombra.

Korábban írtuk: Augusztus folyamán már két hétvége alkalmával is bepillantást nyerhettünk Marvel's Avengers különféle játékmódjaiba, amelyek egy részét akár haverokkal társulva is tolhatjuk. (Első benyomásainkról olvashattok is egy remek cikket Csirke tollából.) A próbakörök feltételeként azonban elő kellett rendelnünk a játékot, ezúttal viszont szó sincs ilyesmiről.

Hirdetés

PC-n (itt találjátok a steames linket), PlayStation 4-en és Xbox On-on is magyar idő szerint este 21 órakor veszi kezdetét a nyílt béta, melynek időtartamát 48 órában szabták meg. Tehát vasárnap estig egy rakás harci robotból csinálhatunk ócskavasat, miközben olyan szuperhősöket irányítunk, mint Hulk és Kamala Khan. Ha gondoljátok, már most elkezdhetitek letölteni a körülbelül 27 GB-ot foglaló fájlhalmazt, hogy azonnal megrohamozhassátok a szervereket, amint leveszik róluk a lakatot.

Egy nagyobb halasztást követően a Marvel's Avengers végül szeptember 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig az új generációs konzolokra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)