Hirdetés

Még ma érkezik a Baldur's Gate: Enchanced Edition

|

A PC-s játékosok órákon belül megvásárolhatják a Baldur's Gate felújított változatát, az iOS felhasználóknak viszont még várniuk kell!

Hirdetés

„A játékot 1:00-kor (MST) útnak indítjuk, addig pedig biztosítjuk, hogy minden rendben legyen, még mielőtt megérkezne a vásárlótömeg.” – olvashattuk Trent Oster mai Twitter üzenetében. Ami sajnos árnyalja az örömujjongást, az az ezt követő kiírásban volt olvasható: „Az iOS verzió még nem tökéletes. Találtunk egy bugot, ami tönkreteheti a játékot, ezt ki kell javítani, ami jövő hétig késlelteti a kiadást.”

Oster később tisztázta, hogy az említett hiba nem csak az Apple platformjára vonatkozik: az Androidos kiadásba is belekerült a bug, és ezen verzió javítása akár karácsonyig is elhúzódhat, viszont letette a nagyesküt, hogy még az is kikerül az ünnepek előtt. Mindenesetre a PC-s felhasználók most örülhetnek, ők már ma elkezdhetik a nosztalgiázást, aki pedig még nem játszott a játékkal, annak tökéletes lehetőség, hogy bepótoljon egy igazi klasszikust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)