Hirdetés

Még meg sem jelent a Resident Evil Village, máris a 9. részről derülhettek ki fontos infók

|

A legújabb szivárgások szerint egy trilógiában gondolkodnak a Resident Evil széria alkotói.

Hirdetés

A videojátékokkal kapcsolatos bennfentes infók szivárogtatásával előszeretettel foglalkozó AestheticGamer aka Dusk Golem Twitter-oldalon jelent meg nemrég a pletyka, miszerint az új Resident Evil játékok egy trilógiát alkotnak, ez a hetedik részben kezdődött el, a hamarosan megjelenő Village-ben folytatódik, a nagy lezárást pedig a kilencedik epizód jelenti majd. 

Mindezek alapján pedig úgy fest, hogy a Capcomnak már konkrét tervei vannak a folytatásra, a kilencedik rész pedig azt a történetszálat viszi tovább, amelyet a 2017-es Resident Evil 7: Biohazard elkezdett, magyarul ott is Ethan Winters lesz a főhősünk.

Hirdetés

AestheticGamer aka Dusk Golem egészen odáig merészkedett, hogy a trilógia játékai szorosabban kapcsolódnak egymáshoz, mint eddig bármely részek az egész Resident Evil szériából. 

Korábban volt már, hogy AestheticGamer aka Dusk Golem Resident Evil témájuk pletykái beigazolódtak, de ettől természetesen még érdemes kellő kétely mellett fogadni a friss híreszteléseket, az esetleges kilencedik résszel kapcsolatban pedig csak és kizárólag akkor lehetünk bármiben is biztosak, ha azt maga a Capcom jelenti be.

A Resident Evil Village viszont tényleg itt van már a nyakunkon, a játék május 7-én fog megjelenni PC-re, Googel Stadiára, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-ra, PlayStation 4-re, valamint PlayStation 5-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)