Hirdetés

Még meg sem jelent az új Hercule Poirot játék, de máris bejelentették a következőt

|

Ráadásul az Agatha Christie - Murder on the Orient Express érkezésére sem kell túl sokat várnunk, így idén kétszer is a híres nyomozó bőrébe bújhatunk.

Hirdetés

Rég nem látott izgalmak várnak idén azokra, akik élnek-halnak Agatha Christie munkásságáért, ugyanis a világhírű írónő legnépszerűbb regényhősét, Hercule Poirot-t a következő hónapok során három különböző kalandra is elkísérhetik. Aki jobb szereti a passzív szemlélő szerepét, annak ott lesz Kenneth Branagh szeptemberben érkező, misztikus-horrorisztikus filmje, a Szeánsz Velencében, de aki inkább maga derítené fel a bűnügyeket, az a Microids kalandjátékaiban lelheti meg, amit keres.

A francia kiadó még áprilisban leplezte le az Agatha Christie - Hercule Poirot: The London Case című kalandjátékot, amelynek fejlesztője az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Casest jegyző Blazing Griffin stúdió, ennélfogva a két játék meglehetősen hasonló. Most azonban kiderült, hogy nem csak eredeti történeteket akar elmesélni a Microids, hanem megunhatatlan klasszikusokat is felelevenítene.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki olvasta, látta, játszotta a Gyilkosság az Orient expresszent, de ha nem, akkor legalább hallott róla egyet s mást. Ezt a krimit modernizálja és gondolja újra a Microids Lyon, a kiadó saját csapata Agatha Christie - Murder on the Orient Express címen. Poirot-nak ebben az ismerős kalandban sosem látott kihívásokkal és váratlan fordulatokkal kell szembenéznie, ráadásul a vadonatúj szereplőként debütáló Joanna Lock személyében egy második játszható karakter is bonyolítja a helyzetet. Őt visszatekintések során irányíthatjuk majd.

Az Agatha Christie - Murder on the Orient Express előreláthatóan 2023 negyedik negyedévében érkezik PC-re, valamint a jelenlegi és az előző konzolgeneráció tagjaira is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)