Hirdetés

Még mindig nem kukázták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et, de ismét el lett halasztva

|

Nagyon nem áll jól a szénája a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán az összes nagyobb külföldi viszonteladó levette előrendelési listájáról a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et. Sokan azt gondolták, hogy ez a projekt végleges eltörlését jelenti (nem lepődne már meg az ember akkor sem, ha tényleg ez történne), de valójában nem erről van szó.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése ugyebár most már a Ubisoft Montreal kezeiben van, ők pedig a jelek szerint sokkal több időt szeretnének a fejlesztésre szánni. Mindezek következtében újra elhalasztották a játékot.

Hirdetés

Új megjelenési dátum egyelőre még nincs, de az biztos, hogy a 2023-as pénzügyi évben már nem fog megjelenni az újrakevert Prince of Persia: The Sands of Time. Végtelenül diplomatikusan fogalmaztak egyébként a Ubisoft illetékesei, ugyanis azt mondták, hogy nagyon büszkék a Ubisoft Pune és Ubisoft Mumbai, illetve a Ubisoft Montreal sokat tanult az ő tapasztalataikból, ennek fényében tudott már elkezdeni az új csapat is dolgozni a játékon.

Megtippelni is felesleges azt, hogy mikor jelenhet meg ténylegesen a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, de az biztos, hogy nem a közeljövőben. Ugyanakkor az is egyértelmű, hogy a Ubisoft nem akarja elengedni a játék kezét, és nem is szeretnék vállalhatatlan állapotban kiadni azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)