Hirdetés

Még nagyobb zombihordákat pakol a Days Gone-ba egy új mod

|

Szegény Deacon még sosem volt ekkora veszélyben.

Hirdetés

Májusban befutott a Days Gone PC-s változata, és ahogy az várható volt, szinte azonnal szivárogni kezdtek a különféle modok is hozzá. Az egyik első ilyen a swarmereket lelassító Romero Swarmers volt, most viszont egy olyan módosítást kaptunk, ami jóval veszélyesebbé teszi a húsra éhes tömegeket.

A "Massive (Challenging) Hordes - Tier- Variants" nevű mod ugyanis felturbózza az alapjáték egyébként is nagy létszámmal támadó hordáit, így a tiertől függően 50-500 fős tömegek helyett már 280-600 freakerrel kell farkasszememet néznünk. Ehhez jönnek még a boss-hordák, melyek legnagyobbika 670 ellenféllel támad ránk.

Hirdetés

A mod tehát nem agyatlanul bővíti az alapjátékot, hiszen ugyanúgy megmaradnak az eltérő veszélyességi szintű hordák, csak még halálosabbá válnak. Ha viszont ezt túl visszafogottnak találjuk, a készítő Aigmir egy extra beállítást is hozzáadott, ahol minden horda 500-750 főt számlál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aki kedvet kapott a nehézség feljebb tekerésére, az a Nexus Modson szerezheti be a modot, ahol már több mint 100 tétel közül válogathatunk. Ezekre pedig nagy szükségük is lesz a kitartó rajongóknak, hiszen egy ideje tudjuk, hogy a Days Gone készítői a folytatás elkaszálásával már valami teljesen máson dolgoznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)