Hirdetés

[Vége] Sony E3 Press Conference - élő blogközvetítés

|

MInden bizonnyal bemutatják az NGP-t, amely a pletykák szerint PlayStation Vita lesz. S minden bizonnyal több játékot is megmutatnak rá.

Hirdetés

AKi kibírja az éjjeli időpontot, maradjon velünk, a ma megszokott módon a Sony sajtótájékoztatójáról is közvetítünk.

Garantálni nem tudom, hogy néha félig el ne aludjunk, de reméljük a SONYs bejelentések ébren tartanak majd minket. Kollegánk, aDaM kiemelt figyelemmel követi ezt a tájékoztatót, így hamarosan majd tőle is exklúzív videóbeszámolót várhattok, de azt nem én fogom kihírezni - a Sonys konferencia után garantált az elájulás...

De addig még itt találkozunk a Sony konferencia élő blog közvetítésén. Ugye Ti is itt lesztek? 

A közvetítés magyar idő szerint 2 órakor kezdődik.

Még negyed óra, és kezdődik a móka!

A résztvevők belépéskor 3D-s szemüvegeket kaptak - vajh miért? 

Szeretettel üdvözlök mindenkit, és ELINDULT!!!!

A Sajtótájékoztatóval együtt egy Live show is zajlik... Onnan mutatnak képeket, egy DJ nyomja a ritmust, a népek lazulnak, esznek a műsorvezetők pedig magyarázzák a bizonyítványt...

Brian Fleming a Sucker Punchtól nyilatkozik....Infamousról beszélnek a második részről...

A helyszínen 5 perces warning hangzott el.

Sötét van a helyszínen - most már tényleg rögtön indul a buli...

Úgy néz ki, alig negyed órás késéssel indulnak a dolgok - remélem megérte várni!

Mindenkivel kikapcsoltatták a mobilokat és felvetették a 3D-s szemüvegeket...

Döbbenet elkezdődött! PS3 3D, Új kézikonzol (ModNation Racers, Little Deviants, Sound Shapes, Super Stardust.), PS MOve, 

Követhetetlen mennyíségű játékról mutatnak 2 másodperces részleteket...

PSN és PSP játékokat is mutatnak

Jack Tretton a színpadon SCEA főnöke - köszönti a sok-sok nézőt. 

Személyesen kér elnézést a PSN problémáért - viccesen. De akkoris megtette. 

MInden partnernek megköszöni, hogy a PlayStation ott tarthat ma, ahol most. Ez az év eddig a legjobb PS3 eladási év. 2011 még jobbnak ígérkezik.

Még egyszer elnézést kér azért, hogy előfordult ez az eset, ami miatt sokan nem tudtak kedvenc hobbijuknak élni.  

A Network még ma is csak 90%-osan aktív a problémák elöttihez képest... reméli az elhagyókat meggyőzi, hogy a Playstation erősebb, mint valaha.  

A PS3 a "legcsatlakoztatottabb" digitális eszköz a világon, vezet a NetFlix nézők körében - mindezt a PSN miatt. Ingyenes elérést adnak majd egy új mozi és TV-show partnerhez a CinemaNow-hoz. 

MIndent elkövetnek a PSN jobbá tételéhez. A hardver ma már sokkal többet ér, mint amennyit régebben - főleg a franchise-ok miatt. Az egyik legértékesebb ezek közül az Uncharted, amelyet 2007-ben mutattak be.

Naughty Dogtól jönnek ketten - Egyikük Even Wells most jó sok szingli és multit fognak mutatni az Uncharted 3-ból.

Drake szakadó esőben egy mozgó hajón szalad... a fizika nagyon meggyőző...A fények is a hajó belsejében. A tenger viharzik, gyönyörűen - a fények lenyűgözőek, a bunyó rövid.  Ez nem semmi, ahogy kinéz... Drake profin platformozik, de elkapják a rosszfiúk Bunyó alakul ki, gánátok robbannak, lövések dördülnek. A víz pedig ömlik be a hajóba.... upsz a hajó felborult. 

Drake víz alatt, egy szekrény ráesett. Nagy nehezen kiúszik. De csak ideiglenesen, jön a víz megint. Lenyűgöző volt...

Full 3D-ben jönnek Drake kalandjai most - októberben az USÁban a Subway éttermekben lehet majd jogot kapni a játék kipróbálására...

Jó a bevezető trailer - gondolom hamarosan kint lesz a neten valahol...

Taps.

Insomniac Games jön - Marcus Smith és a Resistance 3. 4 évvel a Resistance 2 után az emberiség épp ki akar halni... A főhős több csoporttal találkozik, hogy megtámadja a veszélyes alien anyahajót - mindezt persze 3D-ben ismét. Igen hangulatos posztapokaliptikus Földet látunk, ahol folyik a harc az alienek ellen.  

A Chimerák hullanak de a támadás rosszul sült el, a playernek menekülnie kell. De a Chimera megtalálja őket.... 

A Resistance 3-hoz spéci cuccokat adnak majd ki Move kontrollert, fegyvert, kamerát stb...

God of War Origins jön, 3D-s eredeti PSP ICO és PS2 Shadow of the Colossus jön PS3-ra 3D-ben. több, mint 100 3D-s játék van már. 

Bemutatják a PlayStation márkájú TV/Monitort amit 3D-s szemüveggel lehet akár két játékosnak is használni egy TV-ként. PS 3D monitor Resistance 3-al jön 499 dolcsi lesz az egész, a 24"-es monitor és a többi cucc, ami hozzá való. 

A 3D-s játék Move-val az igazi, 8,8 millió Moveot adtak el és 200 játék támogatja...

2K Games NBA 2k12-t demonstrál Move-val NBA 2k11 5 milliót adott el. 

NBA on the move mód - csak rá kell mutatni a játékosra, akivel támadni vagy védekezni akarunk és minden könnyen megy - több realizmus, jobb móka. jobban szimulált játék, amivel mindenki tud játszani. 

Kobe Bryant a színpadon JEEE! nagyon jó arc, a HEAT ellen jászik, és bénázik :)

Kobe szerint nem realisztikus a játék, mert pontot kapott  - mindenki nevet!  Kobe pontot dob, egyből realisztikus a játék :)

Kobenak nagyon tetszik a játék - neki el is hiszem, hogy jó.

Új játék a Movehoz - Medieval Moves: Deadmund's Quest középkori fantasy akciójáték - hajítófegyvwerekkel, íjakkal, kardokkal. Hátranyúl a tegezhez, akkor íjaz - jópofa. A harc attól függ, mit csinál a Move-val. Vannak fejtörők is, azokat is Move segítségével kell megoldani. Haladni is MOve-val lehet. A játékban nincs inventory, azon múlik minden, a játékos mit csinál.

Elég akciódús és gondolkodtató a játék - tetszik. 

A MOve katalógus hatalmas - lássuk az inFamous 2-t. meglehetősen akció és effekt-dús trailer...

Szupererők, lények, robbanások, fények - nagyon kafa. 

Little Big Planet 2 szeptemberben képességet kap arra, hogy Move-val pályákat lehessen csinálni - az inFamous 2-ben is lesz ilyen lehetőség. 

Új játék - StarHawk - 3rd person shooter - sivatagos trailerrel. és csúnya alienekkel. Transformers szerű robotokkal. "Universe is a brutal place"

Sly Cooper 4 - egy régi franchise tér vissza a PS3-ra. Első PS3 verzió, nagyon jól néz ki. Sly Cooper - Thieves in time.

Hilmar Izlandról, a CCP-től, akik az EVE-t csinálják. Dust 514 egy PS3 exklúzív konzol shooter lesz, amelyet hozzákötnek a PC-s mmo-hoz!!!!  Ugyanaz a világ, ugyanaz a háború... Ilyet még senki sem csinált. Érdekes kísérlet.

2K / Irrational Games: Bioshock Infinte!!!!

Azannyát de jó :) iszonyat jól néz ki.... Ken Levine a színpadon.

Bevallja, hogy beszólt a Move-ra és a Sonysokkal találkozott, akik meggyőzték, hogy a Move jó, a Move szép...

Elkezdtek együtt dolgozni, és kiderült, hogy a játéknak nagyon jól "áll" a Move támogatás, új opciókat kap az irányítás. 

Mutat egy NGP-t, hogy arra is készül Bioshock...

Aki Bishock Infinite-et vesz PS3-on az megkapja ugyanazon a lemezen az első Bioshockot is...

Star Trek és Saints Row 3 is Move kompatíbilis lesz - Star Trek phaserezni lehet a Move-val, nagy az öröm a helyszínen. 

Star Trek demó fut - látványos, akciódús, de elég keveset mutat egyelőre. 

3 exklúzív PS3 ajánlat az EA-tól SSX Fuji hegyi szuperpálya csak PS3-on, Need for Speed The Run 7 olyan autóval, ami csak PS3-on van. Battlefield 3 a Blu-Ray miatt ingyen megkapják a Battlefield 1943-at is a PS3-as tulajok. 

Kaz Hirai jön egy új PlayStation családtagot bemutatni... Hat éve mutatták be a házi szórakoztatás új eszközét, a PSN-t. Jelszó a kapcsolódás, a tartalom és a PlayStation network. A mobil szórakoztatáshoz is fontos a hálózat. Amikor a PSP-t bemutatták, akkor nemigen lehetett mélyebb élményt közvetíteni vele. Ma már más a helyzet - hogyan lehet egy PlayStation szintű szórakoztatást mobilokra közvetíteni - válasz a PLayStation Suite - telefonokon, tableteken stb... 

PlayStation POrtable - sokat vártak tőle, és most elkészül a Next Generation Portable - amely újféleképpen lép interakcióba a környezettel, a barátokkal. Augmented reality tapasztalatokhoz kiváló. 

Nagyon boldogan jelenti be a PSP utódját a PS Vita nevű konzolt. Vita azt jelenti ÉLET.

Tisztában vagyunk a PSVita képességeivel - az NGP adatai már kiszivárogtak, így most nem mondanám el. Közösségi játékoktól, helyszínfüggő játékokig mindent lehet vele játszani. Amerikában AT&T-vel lépnek partnerségre PS Vita tulajok.

A konzol árát hamarosan bejelentik. Voicechat képességekkel rendelkezik majd headsetek segítségével. a NEAR segítségével a közelben levő PSVita tulajdonoskkal tudunk kapcsolódni a PSN-en keresztül - erről szintén hamarosan többet jelentenek be. 

Scott Rohde SCEA alelnök a színpadon megmutatja a Vitát.

Oylan játékélményről beszél, amelyet máshol soha nem lehetett tapasztalni.  Uncharted. Golden Abyss következik...

Water shadows, Dynamic Lighting... a képernyőt nyomogatják a harchoz, de a hagyomnoys kontrol is működik. Akár lehet is kombinálni a kettőt. sőt, még dönteni is lehet a kütyüt.

Végighúzva az ujját a képernyőn meg tudja mutatni Drakenek merre menjen...Aztán a két analog stickkel harcol. Brutál a cucc.

A Touch control segít, hogy könnyebb legyen a játék. baromi jól néz ki az Uncharted a Vitán.

Travis Williams - San Diego Studios: Egy Social action RPG-t mutatnak be, a játék neve Ruin és kapcsolódik a PS3-hoz is.  

A demonstrátor Vitán harcol, főleg támad, kombókat nyomogat egy Diablo szerű játékban. PSN segységével való életbeli riválisokat kapsz a játékban. Épp egy rivális bázisát támadja meg a demonstrátor. Minden valós időben történik, tehát aki többet van online, az jobban jár. 

Elmentik a játékállást a felhőben és PS3-on folytatják, ahol abbahagyták - aki nem kézikonzolon akarja nyomni, az folytathatja PS3-on is. Játszhatod otthon is, de viheted magaddal is. Érdekes. 

ModNation Racers csapat jön szintén San Diego Studiosból. megmutatják hogyan lehet egy ujjal gyorsan pályát rajzolni. Döbbenet, nagyon tuti a cucc. A hátsó érzékelővel tesz le hegyeket, egyebeket. Az első touch panellel egy hegyi tavat csinál. most fákat rak be egy pillanat alatt.  Berakott egy falut, most a fényt helyezi el. kb 3 perc alatt elképesztő komplex pályát csináltak, nagyon tuti...  Minden PS3 ModNation Racer mod, pálya stb elérhető lesz PSVitán is. Több millió van...

Crossplatform kompatibilitásról beszél - az új Wipoutban PS3 és PSVita játékosok együtt versenyezhetnek. 

PSVita Little Big Planet következik: új kontrolmódszerekkel az érintés miatt. Hátsó érintéssel, új multiplayer módokkal, multi-touch és online is lesz. PS3-al meg lehet osztani a kosztümöket stb...

CapComos ismerősök jönnek, Street Fighter X Tekkent mutatnak PSVitán. Japánul beszél a fejlesztő - fordítják a helyszínen. PSVita verziója is lesz a játéknak - ki hitte volna. AZ inFamous főszereplője is csatlakozik a harcosokhoz a PSVita verzióban. Bunyós játék, állatul néz ki. Kihasználja az érintőképernyőt. 

80 címet fejlesztenek jelenleg, EA, Ubisoft, THQ, Activison, Capcom - PSVita videóban mutatják meg a készülő játékokat. 

PSVita karácsonykor kerül a boltokba. 2 modell lesz Wi-Fi Only 249 EURÓért!!!!!! (KELLLLL), a 3G Wi-Fi modell 299 EURÓ lesz.

A PSVita a legkomplettebb szórakoztató csomag, amit kézbe lehet venni - ezt mondja Kaz Hirai. megköszön mindenkinek, hogy ott volt. 

Jack Tretton tér vissza, szebbnek nevezi a jövőt, mint eddig bármikor - a PSVitának és a szolgáltatásoknak köszönhetően. Nagy év vár a PlayStationre.

Ennyi volt, viszontlátásra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)