Hirdetés

Még nem jelent meg minden platformra 2022 legfontosabb Marvel játéka, az egyikre már nem is fog

|

A Firaxis nemcsak a Marvel's Midnight Suns új változatainak megjelenési dátumát osztotta meg velünk, hanem egy sajnálatos fejleményt is.

Hirdetés

A 2K Games és a Firaxis Games hivatalosan is megerősítette, hogy a Marvel's Midnight Suns tervezett Nintendo Switch verzióját törölték. A PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokat viszont biztosan kiadják, olyannyira, hogy azok már a jövő héten, május 11-én elérhetővé válnak (kizárólag digitális formában).

Az előző generációs kiadásokban az összes DLC is benne lesz a Blood Stormmal együtt, ami szintén május 11-én érkezik. 

Hirdetés

Mindez persze nem fogja megvigasztalni azokat, akik a kanapén fetrengve akartak haverkodni Magikkel és Peter Parkerrel. Sajnos a switches verzió már sosem fog elkészülni, de a jelenlegi és előző generációs konzolok tulajdonosainak lesz mit csinálniuk a Blood Stormnak köszönhetően, ami egyébként (mindenki készítse be a legjobb meglepődött Pikachu arcát) Stormra koncentrál. A karakter érkezése mellett új küldetéseket is kapunk.

Ha teljesítünk minden feladatot, amit a DLC tartogat számunkra, akkor sor kerül a végső leszámolásra egy legendás szörnyeteggel, de hogy ez pontosan mit is jelent, az majd csak a megjelenés után derül ki.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)