Hirdetés

Még nem késő legális Windows 10-re váltani – így teheted meg olcsón!

|

Indulnak az őszi leárazások, és a GoDeal24 sem marad ki - Windows 10 és Office ajánlatok várnak titeket!

Hirdetés

A járványhelyzet fokozódik, sorra zárnak be az iskolák, és nagyon úgy tűnik, hamarosan egyre többeknek lesz szüksége arra, hogy minden biztosított legyen otthon a távoktatáshoz. Egy megbízható operációs rendszer és egy irodai szoftvercsomag mindenképp kelleni fog - ebben segítenek a GoDeal24.com akciói.

Hirdetés

Akár több mint 50%-os kedvezményt érvényesíthettek Microsoft szoftverekre, így olcsón frissíthettek Windows 10-re, vagy kedvezményes áron juthattok egyéb programokhoz.

50% kedvezmény minden Windows 10 változatra!

Ha eddig csak az ár miatt nem frissítettél Windows 10-re, ne várj tovább: az EGD50 kuponkóddal 50%-os kedvezménnyel, az alábbi árakon juthatsz legális operációs rendszerhez a GoDeal24.com-on.

62% kedvezmény Microsoft Office 2016 és 2019 programokra

Ahhoz, hogy az Office különböző változatait megkaparinthasd akciósan, az EGD62 kódot ajánljuk.

Valami másra vágysz? Segítünk!

Ha esetleg az Office Mac-es változatait vagy az Office 365-öt keresed, akkor is megtalálhatod a neked való ajánlatokat. Az EGD55 kuponkód lesz a segítségedre a jó árakhoz.

A fenti ajánlatok csak az őszi leárazás során, a készlet erejéig élnek, így érdemes minél hamarabb élni velük. 

MIlyen oldal a GoDeal24.com?

A GoDeal24.com egy világszerte ismert, megbízható digitális áruház, mely a nap 24 órájában kínál támogatást az által árusított szoftverekhez. Számos biztonságos online fizetési lehetőség elérhető, a megvásárolt kulcsok pedig 24 órán belül, e-maiben érkeznek meg. 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)