Hirdetés

Még nincs késő! IEM FIFA13 - A Katowicébe vezető út

|

A StarCraft 2 és a League of Legends után most először a FIFA 13 játékosai is indulhatnak a rangos nemzetközi versenyen!

Hirdetés

PC-s FIFA játékosok figyelem! Egy olyan versenysorozatról szeretnénk tájékoztatást adni, ami reméljük sokatokat megmozgat majd. Ez nem más mint az idén Lengyelországban Katowicében megrendezésre kerülő Intel Extreme Masters, aminek most első alkalommal online magyarországi selejtezői az Electronic Sports League-n keresztül kerülnek lebonyolításra.

Az Intel Extreme Masters az ESL szervezéseben az egyik legnagyobb és legjobban díjazott versenysorozat közé tartozik, ahol SC2, League of Legends és idén először FIFA13 kategóriában találkoznak a világ legjobb játékosai.

A szenzáció az, hogy magyar játékosnak is lehetősége nyílik megmérettetni magát ezen a rangos versenyen, ugyanis a közösség létszámának és aktivitásának köszönhetően Magyarországot is meghívták a selejtező országok közé.

A kupa rendszere

Az elkövetkezőkben 4 magyar selejtező kerül majd megrendezésre, ahonnan a 4 győztes automatikusan kvalifikálja magát az európai offline selejtezőkre, ahol másik 16 játékossal( Románia, Bulgária, Csehország és Szlovákia illetve a Balkán legjobbjai) küzdenek meg egymással. Innen, már csak a döntős szereplést kell elcsípni,ugyanis a két döntős kvalifikálja magát a 2013 Januárjában megrendezendő fináléra, ahova 6 lengyel játékos mellé csatlakozik a két európai játékos.

Az első selejtező

Az első selejtező 2012-11-27-n 19:00 –s kezdettel kerül megrendezésre. A játékosok BO3 fordulókkal küzdenek meg  egyenes ágas rendszerbe. Aki nyer az elsőként biztosítja a helyét a nemzetközi selejtezőben.

Nevezési feltételek

Természetesen a nevezés ingyenes, az egyetlen feltétel hogy eredeti fifával rendelkezzetek. Ha ez megvan akkor már csak az oldalra és a ladderba (1on1 Bajnokságba) kell benevezni, annak érdekében, hogy részt tudjatok venni a kupán. Az ESL FIFA13 főoldalán található leírásban, oktatóvideókat találhattok, amik nagyban segítik megérteni a rendszert.

Akinek bármi kérdése lenne a versennyel kapcsolatban, esetleg szeretne gyakorolni a magyar közösségben az az ESL Magyarország facebook csoportján kérdezhet, ahol az adminok készséggel válaszolnak.

Az adminok sok szeretettel várnak mindenkit az első selejtezőre, végezetül pedig tekintsétek ezt a rövid kis videót az IEM-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)