Hirdetés

Még soha nem volt ennyire szép a digitális háború

|

Oroszország legnagyobb játékos expóján mutatták be a War Thunder élőszereplős rövidfilmjét. Hátborzongatóan gyönyörű lett a videó.

Hirdetés

A War Thunder bétája továbbra is nagy sikernek örvend a rajongók körében és természetesen Oroszországban is kiemelt figyelmet kap a Gaijin Entertainment játéka.

Az Igomir az ország legnagyobb játékos expója, egyfajta orosz E3, ahol a Gaijin és a Postmodern Studios bemutatták a "Victory is ours" (miénk a győzelem) című War Thunder rövidfilmjüket. Egy húsz emberből álló csapat 12 hosszú héten keresztül dolgozott a projekten, ami az élőszereplős felvételeket kombinálja a CG felvételekkel. A videóban a Moszkvát védő katonák harcolnak az "arctalan náci gépezet" ellen.

A film alatt "Do Not Hurry" című szám megy a Murakamitól, akik ezt a rendezvényen élőben adták elő. Elég hangulatos lehetett.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)