Hirdetés

Még sosem volt ilyen könnyű PlayStation 5-öt nyerni

|

Szurkolj velünk az EB-n, tolj egy FIFA meccset a haverokkal, és vidd haza a PlayStation 5-öt!

Hirdetés

Az Európa-bajnokságra még azok is figyelnek fél szemmel, akiket egyébként a hétköznapokban teljesen hidegen hagy a foci. És hát ebben a kánikulában nincs is jobb, mint több hónapnyi bezártság után végre összeverődni a haverokkal egy közös játékra vagy meccsnézésre, és közben legurítani valami hideget. Mi most pont egy ilyen bulira hívunk titeket, de megfejeljük egy "aprósággal": valaki egy PlayStation 5-tel lesz gazdagabb.

Hirdetés

A Millenárison nyitotta meg kapuit a MOL Bajnokok Parkja, ahol az EB ideje alatt egy hatalmas kivetítőn izgulhatjátok végig a meccseket. Nem csak meccsnapon érdemes azonban kilátogatni: a következő három hétben gyerekprogramok, filmvetítések, beszélgetések, koncertek, és egy parádés gasztro udvar is várja az érdeklődőket, de persze a videojátékokról sem kell lemondani: egy rakás PlayStation és Xbox áll készen arra, hogy újrajátsszátok a haverokkal az EB meccseit, vagy amit csak akartok.

Jó, jó, de hogy vihetem haza a PS5-öt?

Mi sem egyszerűbb! Regisztráljatok a helyszínen a hostesseknél, és ha ti vagytok a legszerencsésebbek a döntő másnapján, vagyis július 12-én megrendezésre kerülő sorsoláson, már tiétek is a konzol. 

És azt tudtátok, hogy az EB ideje alatt egy kvízjáték is pörög? Ha mindent tudtok a fociról, érdemes ellátogatni a molebshow.hu oldalra, ahol minden részletet megtaláltok. Nyereményekben persze itt sincs hiány, PlayStation 5 konzolt, DualSense kontrollert, dedikált mezeket, és egy csomó egyéb izgalmas ajándékot zsákolhattok be a következő 3 hétben.

Természetesen a GameStar csapata is kilátogat majd, bátran csatlakozzatok hozzánk egy hűsítőre, baráti beszélgetésre, vagy hívjatok ki minket FIFA-ban! De készüljetek, senkit nem hagyunk nyerni! Tervezünk néhány meglepetést is, mindenképp figyeljétek a GSO-t és kövessetek minket Instán, mindenről beszámolunk majd a következő napokban.

Szóval a lényeg: gyertek a Millenárisra, hozzátok a haverokat, játszatok pár meccset, és izguljátok végig a mérkőzéseket a szurkolói zónában. De ami a legfontosabb: regisztráljatok, hogy elvihessétek a PlayStation 5 konzolt! Ott találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)