Hirdetés

Még szebbé válik a Cyberpunk 2077

|

Tovább fokozza a látvány az Nvidia és a CD Projekt Red közös fejlesztése.

Hirdetés

Az elmúlt napokban rengeteg játékos kezdett el foglalkozni a Cyberpunk 2077-tel, köszönhetően a Cyberpunk Edgerunners anime megjelenésének, illetve annak is, hogy a játékot több platformon is kedvezményesen lehet megvásárolni.

Sőt, nemrégiben élesedett az 1.6 frissítés is, ami az Edgerunnersszel kapcsolatos küldetéseket, és játékmenetbeli újításokat is tartalmaz. A CDPR azonban nem áll le, hamarosan újabb csomagot kapunk a játékhoz.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat és az Nvidia bejelentették, hogy nemsokára érkezni fog az úgynevezett Overdrive Mode, ami nemcsak ray tracing lehetőségeket, hanem DLSS 3 támogatást is hoz. Kiemelt funkció az Nvidia RTX Direct Illumination, ami minden egyes neon, lámpa és fényszóró, de még LED-ek és tévék fényeit és árnyékait teszi még élethűbbé. Ezen kívül fejlődnek az indirekt fényhatások és a visszaverődések is.

Az Nvidia a bejelentéshez kapcsolódóan megosztott egy hangulatos videót is.

Az Overdrive frissítéscsomag pontos megjelenése egyelőre nem ismert, de egyes források szerint akár már idén novemberben érkezhet. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)