Hirdetés

Még több csalót penderítettek ki a Warzone-ból

|

Az Activision újabb tömeges bannolást hajtott végre, és megerősítette, hogy nem ez volt az utolsó.

Hirdetés

Február elején számoltunk be róla, hogy az Activision talán elkezdte komolyabban venni a Call of Duty: Warzone-ban hemzsegő csalók problémáját, és egy blogposztban üzent hadat a cheatereknek. A kiadó akkor 60.000 zavaró elem bannolásáról adott hírt, amivel állítólag már 300.000 fősre nőtt a megjelenés óta kigyomlált visszaélők tábora.

Hirdetés

A frissítésekkel folyamatosan változó lövölde azonban mindig kínál alkalmat az újabb és újabb trükközésekhez, néhány napja például a meccseknek önkényesen véget vető hackerek borzolják a szórakozni vágyó közösség kedélyeit. A fejlesztő Raven Software viszont azóta újabb akciót hajtott végre, ezúttal a Twitteren dicsekedve a "banhullámmal".

A poszt szerint tegnap került sor a tisztogatásra, ám ez alkalommal nem közöltek számokat, így fogalmunk sincs, hogy hány csalótól szabadították meg a verdanski csatateret. A bejegyzés ugyanakkor azt írja, hogy további bannolások várhatók, ezért érdemes figyelemmel kísérni a Raven és az Activision közleményeit.

Tény és való, hogy a Warzone-ra bizony ráfér az erélyesebb fellépés a csalókkal szemben, de mi annak is örülnénk, ha a jövőben a láthatatlanná tévő fizetős skinhez hasonló extrákról sem kellene beszámolnunk az egyik, ha nem a legjobb battle royale-móka kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)