Hirdetés

Még több nyelvet épít játékaiba a Capcom

|

Ha az eddig elérhető nyelvek egyikével sem vagytok kibékülve, van egy jó hírünk számotokra.

Hirdetés

Katsuhiko Ichii, a Capcom ECO-ja egy interjúban elárulta, hogy a kiadó terjeszkedésének részeként bővülni fog a játékokban elérhető nyelvek száma, ráadásul nem is kicsit.

Elmondta, hogy a fejlődő országok és régiók, úgy mint Oroszország, Kelet-Európa, Dél-Afrika, India és a Közel-Kelet piacának összesített mérete nagyjából akkora, mint a Németországhoz és Franciaországhoz hasonló, főbb fejlett országokban jelen lévő piac. Véleménye szerint ahhoz, hogy sikeresen betörhessenek ezen régiókba, a lokalizáció elengedhetetlen.

"Ezidáig csak angol szinkronnal láttuk el a játékbeli karaktereinket, de jövőre fontolgatjuk az 5-7 különböző ország nyelvére való szinkronizálást, illetve a játékbeli szövegek 13-15 nyelvre történő fordítását. Ez jelentős löketet ad számunkra a játéklokalizáció területén."

Azt, hogy pontosan mely nyelveket vették tervbe, nem hozta nyilvánosságra, de reménykedjünk benne, hogy a magyar is köztük van. Vagy inkább ne? Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)