Hirdetés

Még több okot adtak a Forza Horizon 5 fejlesztői arra, hogy ne engedjük el a játékot

|

Jelentős frissítést kap a Forza Horizon 5 a napokban, érdemes visszatérni hozzá.

Hirdetés

Egyelőre nincs még egy autós játék, ami hasonló élményt adna, mint a Forza Horizon sorozat részei, és a 2021 végén megjelent ötödik epizódba is könnyű volt belesüllyeszteni néhány száz órát. Elég valószínű, hogy lesz Forza Horizon 6 is, ám arra még éveket kell várnunk, pláne úgy, hogy valószínűleg előbb kapjuk meg az új Forza Motorsportot.

Azért a Playground nem szeretné, hogy a játékosok más kalandok után nézzenek, így most a Horizon Opent dobja fel egy vadonatúj rendszerrel.

Hirdetés

Ennek része, hogy minél többet játszunk a PvP módban, annál több badge-et oldhatunk fel, valamint szűrhetünk versenytípusra és PI-osztályra az online versenyek keresésénél. A március 29-én élesedő frissítés számos hibát is javít, ezekről részletesen itt lehet olvasni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Megjelenése óta több mint 10 millióan próbálták ki a Forza Horizon 5-öt, közel 1 millióan korai hozzáféréssel, és sokan voltak, akik ahelyett, hogy az Xbox Game Passhez fordultak volna, teljes árat fizettek érte.

Ahogy elődei, úgy ez is kap majd két kiegészítőt, egyelőre nem tudjuk, milyet. A Forza Horizon 4 első DLC-jére, a Fortune Islandre 2 hónapot, a másodikra, a LEGO Speed Championsre további fél évet kellett várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)