Hirdetés

Még többet kell várni a Hogwarts Legacyra azoknak, akik eddig sem próbálhatták ki

|

Nem úszták meg újabb csúszás nélkül azok, akik még mindig csak várnak a Hogwarts Legacy érkezésére.

Hirdetés

Talán a Hogwarts Legacy elsöprő sikerese is hozzájárult a legújabb csúszáshoz, hiszen ha ilyen kiváló értékeléseket tudott összeszedni a játék PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változata, akkor az előző generációs kiadások esetében már ciki lenne elcsúszni egy banánhéjon. 

A helyzet tehát a következő: késik a Hogwarts Legacy PlayStation 4-es és Xbox One-on verziója, nagyjából egy hónappal később fognak befutni, mint azt a legutóbbi késés bejelentésekor ígérték nekünk.

Hirdetés

PS4-re és Xbox One-ra április 4. helyett tehát végül 2023. május 5-én fog megjelenni a játék. Az indoklás végtelenül egyszerű volt: a csapatnak egészen egyszerűen még egy kicsivel több időre van szüksége ahhoz, hogy minden platformon a lehető legtökéletesebb élményt tudják leszállítani nekünk. Tekintve hogy az első, duci Xbox One konzolokon is futnia kell a Hogwarts Legacynak, és az a vas bizony már lassan 10 éves, ez nem kis feladat.

A Hogwarts Legacy meg fog jelenni Nintendo Switchre is, arra a változatra egészen július 25-ig várni kell - és csak remélni tudjuk, hogy nem tovább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)