Hirdetés

Még tovább bővült a PUBG lore

|

A fejlesztők egy friss videóval igyekeznek némi extra körítéssel ellátni a hamarosan megújuló Sanhok pályát.

Hirdetés

Habár a battle royale műfaját nem a 2017-ben debütált PlayerUnknown's Battlegrounds találta ki, de az tagadhatatlan, hogy gyakorlatilag Brendan Greene játéka adta meg a kezdőlöketet a műfajnak a videojáték-iparban. Az eltelt évek alatt számos kihívója lett a játéknak, ám a PUBG továbbra is él és virul, sőt elég gyakran bővül is.

Hirdetés

A játék nyolcadik szezonja például alaposan meg fogja változtatni a korábban bekerült, Sanhok nevezetű harcteret. A tervek szerint átalakulnak régi zónák, kerülnek be újak, és még mindenféle jóval megpakolt Loot Truckok is lesznek. A PUBG Corp. fejlesztőinek pedig a játékmenettel kapcsolatos teendők mellett még arra is van idejük, hogy összerakjanak egy sztorit a megújuló pálya mellé.

A The Sanhok Tapes nevű anyagban többek között azt láthatjuk, hogy egy battle royale küzdelem szervezői webkamerán keresztül társalognak egymással, amikor egy versenyben lévő, szimplán csak The Sanhok 4 néven említett csapat lerohanja a bunkert, ahol az egyik szervező tartózkodik. Nem most találkozhatunk először ezzel a négyessel, és jó eséllyel még vissza is fognak térni a nyolcadik szezon során.

Ti pörgetitek még a PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)