Hirdetés

Még tovább csigázza a rajongókat a God of War Ragnarök hivatalos szinopszisa

|

Nem lett könnyebb a God of War Ragnarök megjelenéséig tartó várakozás.

Hirdetés

Először a TheGamer szúrta ki, hogy a PlayStation Store-ban megjelent a God of War Ragnarök hivatalos szinopszisa, vagyis a játék történetének rövid összefoglalója. Ez nyilván nem tartalmaz hatalmas spoilereket és döbbenetes megállapításokat, de azért így is nagyjából be lehet a segítségével lőni azt, hogy mire számíthatunk a novemberbe érkező folytatástól. 

A megjelenés még hónapokra van, de ezt a rövid leírást legalább már most meg tudjuk mutatni nektek. 

Hirdetés

Íme a God of War Ragnarök hivatalos szinopszisa:

"Már javában tart a Fimbulwinter (három egymást követő fagyos tél, a Ragnarök eljövetelének biztos jele - a szerk.) Kratosnak és Atreusnak be kell utaznia mind a Kilenc Birodalom, hogy megtalálják a válaszokat, közben pedig az asgardi seregek a megjövendölt csatára készülnek, mely véget vet a világnak. Útjuk során lenyűgöző, mitikus tájakat fedeznek fel, és félelmetes ellenségekkel, skandináv istenekkel és szörnyekkel néznek szembe. A Ragnarök fenyegetése egyre inkább közeledik. Kratosnak és Atreusnak választania kell saját épsége és a birodalmak biztonsága között."

Nagyon úgy fest tehát, hogy jó pár helyszínen megfordulunk majd a sztori ledarálása során. A God of War Ragnarök november 9-én fog megjelenni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)