Hirdetés

Ha egy új Half-Life sztorira vágysz, ezt a modot érdemes kipróbálni

|

A Mega City One készítője a Dredd mellett a Resident Evilből és a Tomb Raiderből is merített Half-Life 2-es modjának készítésekor.

Hirdetés

Sajnos a Half-Life szériával kapcsolatban főleg csak a már berekesztett fejlesztés egy-egy feltárt részletéről értesülhetünk, legalábbis ami a Valve munkáját illeti. A rajongók viszont a Portal univerzumához hasonlóan Gordon Freemant sem hagyják pihenni, a legújabb figyelemre méltó mod pedig egy alternatív idővonalra repíti a szótlan hőst.

A Mega City One egy pályakészítő versenyre készült térképekből szökkent szárba, a projekt egyetlen gazdája, Abdulhamid "crowbar" Cayirli pedig ezt követően készített egy nagyjából három órás sztorikampányt az addig meglévő elemekre építve. A Half-Life 2 mod készítésekor - főleg a történet vége felé - a 2012-es Dredd filmből is merített ihletet, de inspirációt jelentett a Resident Evil sorozat és az eredeti Tomb Raider, így a pályák alapos felfedezésének és a lőszerrel való spórolásnak is elég nagy szerep jut a modban.

Ha megtetszett a mod ötlete és megvan a Half-Life 2: Episode 2, innen töltsétek le a modot és kaparintsátok meg a Xen kristályt még a Combine előtt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)