Hirdetés

Jön a Mega Man 11, mutatjuk az első előzetest

|

Az új Mega Man játék mellett ráadásul egy gyűjteményes kiadást is kapunk.

Hirdetés

A Capcom nemrég bejelentette, hogy 2018 folyamán egy új, számozott Mega Man játékot kapunk, ez lesz a Mega Man 11.

Hirdetés

A 2010-es Mega Man 10 óta bizony a PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra is készülő új rész lesz az első teljes értékű Mega Man játék. A megnyerő grafikával felvértezett új epizódról ráadásul már mutatni is tudunk egy videót:

Nem ez az egyetlen fontos Mega Man hír azonban a mai napra. A sorozat harmincadik évfordulójának tiszteletére tartott stream során ugyanis elárulták, a jelenlegi generációs platformokra érkezik egy gyűjteményes kiadás, ami tartalmazza mind a nyolc Mega Man X játékot. A gyűjtemény 2018 nyarára várható, a Mega Man 11 viszont csak a jövő év végén jelenhet meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)