Hirdetés

Mega Man 11 - megjelent a játék, itt a launch trailer

|

Ha még nem tudjátok, hogy megvegyétek-e a Capcom új alkotását, akkor ez a kedvcsináló segíthet a döntésben.

Hirdetés

Az utóbbi időkben nem igazán bővült új résszel a Capcom 1987-ben indult Mega Man sorozata, de idén végre megtört a jég, ugyanis a rajongók legnagyobb örömére nemrég megjelent a Mega Man 11. Most pedig egy vadonatúj videóban nézhetjük meg, miféle kalandokat ígér a játék.

Hirdetés

Október 2-án megérkezett a Mega Man 11, ami PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve Nintendo Switchen is játszható, és visszahozza a klasszikus, 2D-s élményt, amelyet a modern látványvilág és a szórakoztató harcok tesznek teljessé.

A megjelenéssel együtt pedig befutott a launch trailer is, amelyben Mega Man mellett több másik karakter is feltűnik, illetve megismerhetjük a játékmenetet.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)