Hirdetés

Mega Man Legacy Collection megjelenés - gyűjteményes retro csoda érkezett

|

Valódi retro csemegével gazdagodhat az, aki szemet vet a most megjelent Mega Man Legacy Collection gyűjteményes kiadásra, amely a klasszikus sorozat 6 részét kínálja.

Hirdetés

Nagyot dobbant a retro kalandok szerelmeseinek szíve, mikor a Capcom június elején bejelentette, hogy csokorba gyűjtve tér vissza a klasszikus platformer, a Mega Man összes korábbi játéka, amelyet a Mega Man Legacy Collection néven költöztettek új köntösbe. 

Az Eclipse Engine-nek köszönhetően HD minőségben tündöklő kollekció az eredeti széria mind a 6 játékát felújított formában tartalmazza, de megkapjuk újdonságként a Museum Mode-ot (képek, koncepciós rajzok és infók Mega Man világáról), valamint a Challenge Mode-ot is. Utóbbiban mind a hat epizód különböző részeit kell újrajátszanunk extra feladatokkal és változó nehézségi szintekkel. A több mint száz számot felsorakoztató zenelejátszó a visszanézhető körök lehetősége és az online ranglista már csak hab a tortán. Emlékeztetőül íme a gyűjteményes csomag trailere: 

A Mega Man Legacy Collection már beszerezhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, de Nintendo 3DS-re csak valamikor 2016 elején jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)