Hirdetés

Megbénította az Xbox Live-ot az Xbox Series X megjelenése

|

Ha lassú a szolgáltatás, vagy egyáltalán nem is tudtok bejelentkezni, a hiba nem nálatok van.

Hirdetés

Ma hivatalosan kezdetét vette a kilencedik konzolgeneráció, melynek első szereplői, az Xbox Series X és Xbox Series S elfoglalták helyüket lelkes gamerek otthonában. Mindenki összerakta a gépeket, elindította a frissítést, nekiállt letölteni pár játékot, és míg eleinte csak lassulás és akadozás volt tapasztalható, estére bedurvult a helyzet. 

Az Xbox támogatási Twitter fiókja is kénytelen volt elismerni, hogy valóban problémák akadhatnak a bejelentkezéssel, hivatalosan este 7 óta nincs teljesen rendben a szolgáltatás.

Hirdetés

Vásárolni, játszani, multimédiás tartalmakat fogyasztani elvileg lehet, viszont érdekes módon a Destiny 2 és a Rogue Company is haldoklik. Előbbi esetében a Beyond Light kiegészítő megjelenése lehet a háttérben, utóbbinál meg az, hogy ez az egyik első free-to-play játék, amit optimalizáltak a Series konzolokra.

Ha bármi problémát tapasztaltok, legyetek türelemmel, idővel helyrejön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)