Hirdetés

Megbukott a Rayman Origins

|

Az amerikai pénztáraknál egy köpcös olasz vízvezeték szerelő gáncsolta el, majd taposta a földbe a franciák kedvenc platformer hősét.

Hirdetés

Szegény Michel Ancel mehet vissza a hibbant nyulakhoz, mert az utóbbi évtizedben bármi mással is próbálkozott, abból nem nagyon látott pénzt a Ubisoft. Annak idején hiába rajongta körül a sajtó a Beyond Good & Evil-t, ha a játékosok tömegét hidegen hagyta. Úgy fest, a gyökerekhez visszatérő, 2D-ben is gyönyörű Rayman Originsre is ugyanez a sors vár.



Anita Frazier az eladásokat monitorozó NPD Group részéről megerősítette, hogy a játékból alig 50 000 példány fogyott a megjelenést követő négy hétben. Ugyanezen időszakban a Top 10-be be sem jutott Super Mario 3D Land 625 000 játékoshoz jutott el. A Rayman Origins számára így Európa jelenthette volna az utolsó reményt, ám attól is megfosztatott. Debütálásakor nem jutott be a brit Top 40 közé, és azóta sem sikerült neki.



Az Assassin's Creed: Revelations ellenben remekel, mintegy 10 százalékkal több fogyott belőle időarányosan, mint elődjéből, az Assassin's Creed: Brotherhoodból. Ez azt jelenti, hogy mostanáig mintegy 1,26 millió kópia talált gazdára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)