Hirdetés

Megbünteti az aranyat csalással megduplázó New World játékosokat az Amazon

|

Vasszigorra van szükség, ha azt akarják, hogy ez a projekt életben maradjon.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a New World, ami már az Amazonra is ráfért megannyi elbukott projekt után. A játékosok komoly tömege rohamozta meg az MMO-t, a megjelenéskor többször fejfájást okoztak a fejlesztőknek a szerverek menedzselésével kapcsolatban.

Nem meglepő módon ekkora siker mellett a New World játékosai sem ártatlan angyalkák, egyesek minden adodó lehetőséget kihasználnak arra, hogy előnyhöz jussanak, akár még bannoltatják is egymást a háborúk megnyerésének érdekében. Az Amazon persze egészséges határok között az ilyesfajta tevékenységeket is próbálja szabályozni és van az a szint, amikor kőkemény büntetést kapnak bizonyos hibákat kihasználó játékosok.

Hirdetés

A "gold dupe" néven elhíresült mechanika segítségével könnyedén lehetett a New Worldben aranyat és akár eszközöket is megduplázni. Ehhez nem volt másra szükség, csak elküldeni a fizetőegységet vagy a sokszorosítani kívánt tárgyakat egy ismerősünknek, majd egy gyors ki- és bejelentkezés után nála és a feladónál is egyszerre szerepeltek ugyan azok a javak.

Az Amazon már reagált a visszaélésekre, a sokszorosított tárgyakat törölte a játékból, így sok esetben az eredeti értékeket is bukták a játékosok. Továbbá, aki érintett volt a hiba kihasználásában, 2 órán át nem jelentkezhetett be. Az Amazon ezzel világossá tette, hogy nem érdemes csalni és visszaélni a hibákkal, hiszen végül úgy is a fejlesztő nyer

Ti próbáltátok már a játékot? Mik a tapasztalataitok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)