Hirdetés

Megdöbbentő dolog derült ki Kevin Feige Star Wars filmjéről

|

A Star Wars Celebration során nem jelentették be a Marvel Studios elnökének pletykált projektjét, Kathleen Kennedy nyilatkozatából pedig egyértelműen kiderül, hogy miért.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars: Skywalker kora akkora pofont adott a franchise-nak, hogy a Disney/Lucasfilm azóta inkább csak sorozatokban merte bővíteni az univerzumot, pedig több filmes projektről is érkezett hivatalos hír vagy éppen erős pletyka. Petty Jenkins, Taika Waititi, Kevin Feige, Rian Johnson és Damon Lindelof esetében is felmerült egy-egy saját film lehetősége, viszont a Star Wars Celebration 2023 alatt egyikőjük ötletéről sem esett szó, helyettük három másik filmet jelentettek be

Amiről az események során nem beszéltek, arról Kathleen Kennedyt a sajtó kérdezte, innen tudjuk azt, hogy Taika Waititi dolgozik a saját tempójában a filmje forgatókönyvén, valamint azt is, hogy Rian Johnson jelenleg más terveivel van elfoglalva, de továbbra is van igényük a közös munkára. 

Hirdetés

És így kaptunk helyzetjelentést azzal kapcsolatban is, hogy mi a szitu a Marvel Studios elnökének Star Wars ötletével. Nemrég még azt pletykálták, hogy törölték ezt is, és Patty Jenkins koncepcióját is, most viszont Kennedy az amerikai IGN-nek nyilatkozva tiszta vizet öntött a pohárba: 

"Kevin Feige projektje olyasmi volt, amit a sajtóban bejelentettek... de nincs semmilyen alapja. Soha nem beszéltünk egyetlen ötletéről sem. Mint mindenki tudja, Kevin hatalmas Star Wars-rajongó. Ha mégis előállna valamivel, csupa fül lennék. De ez igazából sosem történt meg. Ez nem egy félrerakott vagy elkaszált projekt, soha nem is jött létre".

Kennedy kihangsúlyozta, hogy egy film elkészítésének folyamata mennyire bonyolult és hosszú távú folyamat. Sok igazán tehetséges embernél az ütemezésen bukik meg a dolog, szóval gyakran nem arról van szó, hogy félretesznek egy projektet, hanem pusztán arról, hogy az alkotó még nem áll készen foglalkozni vele, vagy éppen az alkotás csúszik. Ennek kapcsán Kennedy elmondta, hogy Patty Jenkins kaszált Rogue Squadron-ötlete olyasvalami, amiből még lehet valami - talán nem filmként, hanem sorozatként, de van rá esély, hogy foglalkoznak még vele. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)