Hirdetés

Megdöbbentő felvétel szivárgott ki a Horizon Forbidden West többjátékos módjáról, de nem biztos, hogy erre kell számítani

|

Összesen 12 percen át nézhetjük a Forbidden West többjátékos részének 2020-as alfa verzióját, ha le nem vetetik.

Hirdetés

Meglepő reggelre ébredtünk: a /r/Horizon subreddit nagyon izgalmas újdonságot hozott nekünk. Előkerült 12 percnyi játékmenet felvétel a már bejelentett, de publikusan még be nem mutatott Horizon Forbidden West többszereplős élményből. Azt egy ideje már tudjuk, hogy a Sony és a Guerrilla egy szolgáltatás-alapú kalandot szeretne a rajongók kezébe adni, de elképzelni sem tudtuk, hogy ez mit is jelenthet a gyakorlatban. A lenti videónak köszönhetően ez megváltozott.

Azért azt kiemelten fontos megjegyezni, hogy ez a videó 2020-ban készülhetett. A jelenlegi verzió valószínűleg már jóval csiszoltabb, és könnyen előfordulhat, hogy a lenti 12 percből mostanra semmi sem maradt meg a játékban, változhatott a koncepció vagy a vizuális megvalósítás. Nem véletlen, hogy eddig semmit nem láthattunk, nyilván még alakulóban az élmény, de most talán a legnagyobb meglepetés az alfa verzióban a már jól ismert Horizon világ erős Fortnite vizuális elemekkel ötvözve, nem egészen ezt képzeltük volna el magunktól.

Hirdetés

Akárhogy is, a kiszivárgott videó természetesen nem reprezentálja azt, ahogy a végleges verzió működhet. Bármikor törölhetik, remélhetőleg még látjátok, ha ide kattintotok (vagy keressétek a kommentek között a letöltési linkeket, sajnos beágyazni mi már nem tudjuk, mert a poszt zárolva lett).

Az azért érezhető, hogy a többjátékos élményt egy kicsit lazábbra tervezik az egyszereplős kampánynál, feltehetően ez a játékmódból adódóan szükségszerű. Ti mit szóltok ehhez?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)