Hirdetés

Megdöbbentő, mennyien játszották végig a Resident Evil Village-et

|

Bőven az átlagon felül teljesített ezen a téren a Resident Evil Village.

Hirdetés

Nemrég a Redditen derült fény arra, hogy az xboxos játékosok mintegy 73%-a teljesítette a Resident Evil Village casual nehézségi fokozaton. Ez a szám gyakorlatilag megegyezik azzal, hogy összesen hányan értek ténylegesen a játék végére, mivel a magasabb nehézségi fokok kipipálásáért is jár az alacsonyabb fokozatok saját achievementje, szóval ha mondjuk normálon játszottátok végig a Village-et, akkor is megkapjátok a casual achievementet.

Ez a 73% már annak tökrében is kiemelkedő, hogy egy 2020-as felmérés alapján a videojátékokat átlagosan a játékosok 10-20 százaléka szokta befejezni, a többiek félúton elakadnak, vagy megunják az adott címet.

Hirdetés

Ugyancsak érdekes, hogy ez a szám a Resident Evil 7 esetén nagyjából 20% körül volt Xboxon - mondjuk a hetedik rész tényleg nehezebb is volt, mint a nyolcadik epizód.

Más platformokon is felfedezhető az eltérés, noha a különbség mértéke változó. PlayStation konzolokon a játékosok 35%-a ért a Resident Evil 7 végére, a Resident Evil Village esetében ez 62%. Steamen 47,3% fejezte be a hetedik részt, a nyolcadikat pedig 68,5%.

A kérdés adott: ti végigjátszottátok a Resident Evil Village-et? Nos és a hetedik részt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)