Hirdetés

Megdöbbentően kevés új játék kerül be a Game Passba március végéig

|

A szerény mennyiséget a játékok frissessége ellensúlyozza majd.

Hirdetés

Szokás szerint előbb tudtuk meg, hogy mely játékok társaságát lesznek hamarosan kénytelenek nélkülözni az előfizetők (hacsak nem élnek a kedvezményes vásárlás lehetőségével), mint hogy milyen újdonságok érkeznek a bővítés utolsó márciusi hullámában. Nem kellett azonban sokat várnunk arra, hogy a Microsoft bejelentse a Game Passba a következő napokban érkező játékokat, azon viszont rendesen megdöbbentünk, hogy ezúttal milyen rövidre sikerült a lista.

Míg március 7. és 21. között olyan címekkel bővült a kínálat, mint a Guilty Gear -Strive-, a Dead Space, a Dead Space 3, a Valheim, a Sid Meier's Civilization VI és végül a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition, addig hónap utolsó tíz napjára már csak két friss cím jutott, mivel a Ghostwire: Tokyo xboxos változata csak áprilisban jelenik meg.

Hirdetés

Xbox Game Pass újdonságok

Március 28.

  • MLB The Show 23 - konzol, felhő

Március 30.

  • Infinite Guitars - PC, konzol, felhő

Ennyi az egész, viszont azt feltétlenül ki kell emelnünk, hogy mindkét játék a már a megjelenése napján elérhetővé válik, tehát tényleg vadonatúj címekkel lepi meg az előfizetőket a Microsoft. Továbbá, hogy mégse érződjék annyira karcsúnak az ajánlata, hozzácsap még egy ingyenes, 3 hónapos Apple TV+ próbaidőszakot, amit a Game Pass Ultimate csomagot választó felhasználók március 31-ig tudnak érvényesíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)