Hirdetés

Megdöbbentően sok játékost vonzott a Total War: Warhammer 3 új DLC-je

|

A Creative Assembly stratégiai játékának egyidejű játékosszáma 10 000-ről 100 000-re növekedett az Immortal Empiresnek hála.

Hirdetés

A Total War: Warhammer 3 a Creative Assembly egyik legjobb alkotása, de volt egy terület, amelyen gyengén teljesített: a kampány. A Realm of Chaos névre keresztelt hadjárat sovány vigasz volt azoknak, akik az előző rész Mortal Empires kampányának folytatását várták.

Most azonban megjött az Immortal Empires, aminek béta változata augusztus 23-án vált elérhetővé. A DLC hatása azonnal érződött.

Hirdetés

A Total War: Warhammer 3 a megjelenésekor 166 754-es egyidejű játékosszámcsúcsot ért el, ami aztán három hónappal később beállt 8 000 és 10 000 közé. A béta érkezése ezt az egekbe lőtte: augusztus 23-án 119 166 játékos volt a rekord, és az egyidejű adatok a mai napig magasan maradtak. A tegnapi rekord még mindig 103 952-n állt, amivel a Warhammer 3 a 11. legnépszerűbb steames játékká vált.

Az Immortal Empiresben 278 különböző frakcióból választhatunk és 86 legendary lordot vihetünk csatába. Ezzel még a veterán Warhammer rajongók is ellesznek egy darabig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)