Hirdetés

Megdőlt az Apex Legends egyidejű játékosszám rekordja, nagyot robbant a Season 9

|

Az Apex Legends tartalmi frissítése komoly tömeget vonzott be. A szerverek szépen le is térdeltek a megjelenési rohamtól, de a Respawn gyorsan reagált a problémára.

Hirdetés

Az Apex Legends - Season 9-es frissítése a játék talán eddigi legnagyobb csomagja. Kaptunk egy izgalmas új karaktert, akinek erős kötődése van a Titanfall 2 főgonoszához, valamint egy nagyon menő játékmódot, amely azokat is bevonzotta, akiket a battle royale mészárszék egyébként nem érdekelne. Az újdonságok annyira bejöttek a közönségnek, hogy a Steamen sikerült elérni a 241 882 egyidejű játékosszámot, ami új rekord az Apex Legends történelmében.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy ez csak a Steam játékosszáma. A Valve platformján túl még ott van az Origin, a PS és Xbox konzolok és a Nintendo Switch is. Ha összeszámolnánk mindent, akkor jóval túl lennénk a 250 ezren is, ami persze okozott szervergondokat a Respawn oldalán.

A szolgáltatás nem bírta a rohamot, de a fejlesztők hamar orvosolták a problémát, és a játékostáborral együtt ünnepelték a szezon indulását.

Én magam nem vagyok egy kifejezetten nagy rajongója a battle royale műfajnak, de a karaktereket, a fegyverkezelést és az Apex stílusát imádtam. Az arénának köszönhetően végre engem is megnyert a Respawn, így tuti, hogy sok száz órát fogok beleölni a mókába. Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)