Hirdetés

Megengedőbb lett a Call of Duty: Black Ops Cold War gépigénye

|

Korábban nagyjából már képet kaptunk róla, hogy milyen masinára lesz szükségünk az új Call of Duty futtatásához, most viszont megérkeztek a végleges követelmények is.

Hirdetés

Október elején a Treyarch ismertette a Call of Duty: Black Ops Cold War bétájának mininum és ajánlott gépigényét, azonban a bétateszt nem foglalt magába minden tartalmat, amit a teljes játék fog, így számíthattunk a változtatásokra. Miután megérkezett a játék utolsó előzetese, bejelentették azt is, hogy milyen erős vas kell a széria legújabb részéhez, és láthatóan a visszajelzések alapján módosultak a rendszerkövetelmények. 

Hirdetés

A végleges specifikációk természetesen nagyban hasonlítanak a korábban meghatározottakhoz, azonban úgy tűnik, hogy nem durvább, inkább megengedőbb lett. Processzorból például mindkét beállítás beéri az előző generációval, és memóriából is kevesebb szükségeltetik, ugyanakkor az összes tartalom jóval több szabad helyet is követel: egészen pontosan 175 GB-ot. 

Call of Duty: Black Ops Cold War gépigény

Call of Duty: Black Ops Cold War minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit (SP1) vagy Windows 10 64-bit (1803 vagy újabb)
Processzor: Intel Core i3 4340 vagy AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB vagy AMD Radeon HD 7950
RAM: 8 GB
Szabad hely: 175 GB (minden játékmód, amiből 50 GB csak a multi)

Call of Duty: Black Ops Cold War ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit (legújabb Service Pack)
Processzor: Intel Core i5-2500k vagy AMD Ryzen R5 1600x
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 Super 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 12 GB
Szabad hely: 175 GB

A Call of Duty Black Ops Cold War megjelenése november 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)