Hirdetés

Megépítették a Bioshock Infinite Columbiáját a Minecraftban

|

A Minecraftban megépítették a legújabb Bioshock utópisztikus lebegő birodalmát, Columbiát. Kockákból is fantasztikusan néz ki.

Hirdetés

A Bioshock sorozat rengeteg embert megihlet. Pont tegnap találtunk egy videót, amiben a Bioshock 1 assetjeit dobta be noodlespagoodle Unreal Engine 4-es környezetbe, de még a Team Fortress 2-ben is visszaköszönnek dolgok. Reméljük, hogy látunk még egy új Bioshockot valamikor.

A Bioshock Infinite két nagyon tehetséges cosplayert berántott, de az eddigi legkomolyabb rajongói munka egyértelműen a TheVoxelBox Minecraftos teljesítménye. Az elkötelezett rajongók fogták magukat és megépítették a Bioshock Infinite lebegő városát, Columbiát.

A TheVoxelBox több képet is felrakott a városról, érdemes végigpörgetni őket, mert tényleg fantasztikusan néznek ki.

Nektek hogy tetszik? Mi volt eddig a legnagyobb projektetek a Minecraftban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)