Hirdetés

Megépítették a Lancer működőképes változatát

|

Zombi-vadászatra készülnek a fegyvermániások és véletlenül, legalábbis úgy tűnik, valóra váltották a GOW fanok álmát.

Hirdetés

Remélem senkinek sem kell bemutatnunk a Gears of War legismertebb és agyonreklámozott fegyverét, melynek alapján a fanatikus rajongók ezresével készítettek utánzatokat. Jobb esetben műanyagból próbálták összehozni a Lancer-t, rosszabb esetben pedig papírból, bármelyik lehetőséget is választották egyben biztosak vagyunk, nem tudták kihasználni a fegyverben rejlő „fantasztikus" lehetőségeket. Kifejezetten érdekes és elgondolkodtató megoldással rukkolt elő fegyverrajongók egy csoportja, sikerült összeeszkábálniuk egy működőképes Lancer-t. Habár prototípusuk hagy némi kívánnivalót maga után tökéletesen alkalmas egyidejű medvevadászatra és erdőirtásra. Úgy tűnik a készítők nem a Gears of War széria alapján hegesztették össze automata-favágógépüket, sokkal inkább egy véres zombi-apokalipszis esetén tudnák hasznosítani a Firearm Mounted Anti Zombie Device névre hallgató játékszert. További videókra és képekre lelhettek az FMAZD hivatalos fórumbejegyzésében!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)