Hirdetés

Megéri az EA-nál túlórázni

|

Az Electronic Arts kaliforniai kirendeltségén dolgozó grafikusok benyújtottak egy keresetet a bíróságon, melyben arra kérik fel a céget, hogy egyenlítse ki a túlórákért (meg nem) kapott jövedelmüket az általuk vélt jogos nagyságúra. A bíróság a felperesnek adott igazat, így az EA-t 15,6 millió dolláros kártérítésre kötelezte, ami magában foglalja az ügyvédi- és perköltségeket is. A dolgozók jogos követelése után fennmaradó további összeget a Jackie Robinson Alapítványnak ajánlották fel. A nonprofit szervezet olyan kisebbségi tanulók főiskolai képzésében nyújt segítséget, akik interaktív szórakoztató munkakörben szeretnének később elhelyezkedni. A helyi bíróság ezen ítéletét előbb jóvá kell hagynia a San Mateo megyei bíróságnak is, csak az után léphet jogerőre.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)